skip to Main Content

MiA – Museene i Akershus og Østfoldmuseene er ansvarlig for personopplysningene vi mottar i forbindelse med Barnas museumsstafett

Google Maps og Google Fonts

Vi benytter tjenesten Google Maps for å kunne vise våre kunder et løpende oppdatert og interaktivt kart. For å kunne benytte denne tjenesten er det nødvendig å lagre IP-adressen din. Informasjonen sendes automatisk til Google’s servere, og er ikke noe vi har kontroll over.

I tillegg benytter vi skrifttype-tjenesten Google Fonts, slik at vi kan ha skrifttyper på nettstedet enn kun de vanligste. For at Google skal kunne vise sine skrifttyper i nettleseren din, er de nødt til å innhente noe informasjon fra deg, blant annet hvilken nettleser du bruker.

Les mer om Google sitt personvern.  (ekstern side)

Jetpack

Videoer på museusstafett.no blir distribuert gjennom CDN tjeneste fra Jetpack. For å kunne benytte denne tjenesten er det nødvendig å lagre IP-adressen din. Informasjonen sendes automatisk til Automatic servere, og er ikke noe vi har kontroll over.

Analyseverktøy

Dette nettstedet benytter tjenestene Jetpack og Akismet fra Automatic til å analysere bruksmønstre i forbindelse med statistikk og kommentarer. Du kan lese mer om deres personvern (ekstern side).

Nettstedet bruker også Google Analytics, du kan også lese mer om deres personvern (ekstern side).