skip to Main Content
Personvernerklæring

MiA – Museene i Akershus og Østfoldmuseene er ansvarlig for personopplysningene vi mottar i forbindelse med konkurransen. Med mindre du har gitt et klart og tydelig samtykke til noe annet vil vi vil kun bruke personopplysningene dine for å gjennomføre konkurransen. Opplysningene vil ikke bli utlevert til andre hvis ikke vi skulle være pålagt noe annet i henhold til lov, forskrift, myndighetsavgjørelse eller lignende. Hvis vi bruker et annet selskap til å hjelpe oss med å gjennomføre konkurransen vil det selskapet få tilgang til personopplysningene dine. De er i så fall vår databehandler, og kan ikke bruke opplysningene på annen måte enn slik som avtalt med oss.

Hvis du vinner konkurransen vil MiA – Museene i Akershus og/eller Østfoldmuseene ta kontakt med deg på telefon for å be om den informasjonen vi trenger, for å kunne gi deg premien du har vunnet. De personopplysningene vi ber om kan være navn, telefonnummer, adresse og andre opplysninger som kan være relevante for premien.

Dersom du har gitt oss feil opplysninger eller opplysningene dine endres ber vi deg om å ta kontakt med oss slik at vi får korrigert dette.

Du kan be om at vi sletter personopplysningene vi har registrert om deg med mindre fortsatt oppbevaring er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre konkurransen, vi trenger opplysningene for å kunne dokumentere at konkurransen er gjennomført, eller videre oppbevaring på annen måte er lovpålagt, herunder etter regnskapsloven.

Vi vil uansett ikke lagre personopplysningene dine lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og våre lovpålagte plikter.

Du har rett til å klage på vår behandling av personopplysninger til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig er MiA – Museene i Akershus og Østfoldmuseene. Dersom du har spørsmål, kan du ta kontakt med oss på e-post: postmottak@museumsstafett.no

Facebook er ikke på noen måte involvert i konkurransen, hverken gjennom administrasjon, som sponsor, eller på noen annen måte.

Informasjonskapsler

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Spilloppgaver og artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Google Maps og Google Fonts

Vi benytter tjenesten Google Maps for å kunne vise våre kunder et løpende oppdatert og interaktivt kart. For å kunne benytte denne tjenesten er det nødvendig å lagre IP-adressen din. Informasjonen sendes automatisk til Google’s servere, og er ikke noe vi har kontroll over.

I tillegg benytter vi skrifttype-tjenesten Google Fonts, slik at vi kan ha skrifttyper på nettstedet enn kun de vanligste. For at Google skal kunne vise sine skrifttyper i nettleseren din, er de nødt til å innhente noe informasjon fra deg, blant annet hvilken nettleser du bruker.

Les mer om Google sitt personvern.  (ekstern side)

Jetpack

Videoer på museusstafett.no blir distribuert gjennom CDN tjeneste fra Jetpack. For å kunne benytte denne tjenesten er det nødvendig å lagre IP-adressen din. Informasjonen sendes automatisk til Automatic servere, og er ikke noe vi har kontroll over.

Analyseverktøy

Dette nettstedet benytter tjenestene Jetpack og Akismet fra Automatic til å analysere bruksmønstre i forbindelse med statistikk og kommentarer. Du kan lese mer om deres personvern (ekstern side).

Nettstedet bruker også Google Analytics, du kan også lese mer om deres personvern (ekstern side).