skip to Main Content

Har du en badeløve i familien?

Nyt strandlivet etter du har løst oppgaver på museet

Badeidyll I Sjø Og Tjern

Badeidyll i sjø og tjern

Etter å ha besøkt den blomstrende hagen på Rød Herregård og gått flere hundre skritt på brostein i festningen og løst oppgaver ved Fredriksten museum er et avkjølende bad et must! I Halden-området er det mange badeplasser, både i sjø og tjern.

Idylliske Vollen I Asker

Idylliske Vollen i Asker

Rett utenfor Oslofjordmuseet finner du Maudbukta og museumsbrygga. Nyt en forfriskende dukkert før eller etter du går løs på oppgavene om båtlivet! Tør du hoppe fra brygga?
Kjøl Deg Ned I Skogen

Kjøl deg ned i skogen

Follo museum er en fin infallsport til Seierstenmarka. Her finner du skogens ro, både til fots, på sykkelsetet og rundt  Øvredammen.
Photo By Jeff Dunham On Unsplash

Badegøy i Indre Østfold for hele familien

Kjører du langs E18 på vei til eller fra Folkenborg museum og Haldenvassdragets Kanalmuseum kan du legge turen innom en av de mange badeplassene i området for en dukkert, eller ta turen til Østfoldbadet.

Høy Solfaktor I Fredrikstad Og Hvaler

Høy solfaktor i Fredrikstad og Hvaler

Foretrekker du en forfriskende dukkert før eller etter du spiller deg gjennom museene i Fredrikstad og Hvaler-regionen? Uansett preferanse er mulighetene mange. Hva med et morgenbad fra et av svabergene i Fredrikstad, eller en kveldsdukkert på en av de mange de idylliske strendene på Hvaler? Eller kanskje du foretrekker bassengbading i friluft på Kongstenbadet?
Vakre Vansjø Venter På Deg

Vakre Vansjø venter på deg

Midt mellom de tre kommunene Moss, Råde og Våler ligger innsjøen Vansjø. Her kan du bade fra svaberg og strender. Etter å ha spilt deg gjennom Moss By- og industrimuseum kan du la deg friste av en dukkert i Vansjø ved Nesparken, kun en kort spasertur fra museet!